Google adsense

Google adsense

Heb je één- of enkele websites dan is Google Adsense vaak de makkelijkste oplossing. Je plaatst een code op je website en op die plek verschijnen automatisch een Google advertentie. Klikt een bezoeker op zo’n advertentie, dan verdien jij geld.

Aanmelden bij Google Adsense is gratis, maar er is wel een minimum leeftijd van 18 jaar. Na je aanmelding ga je naar “Mijn advertenties” en klik je op “+ Nieuw advertentieblok”. Je kunt dan kiezen welk formaat en welk type advertentieblok (tekst en/of beeld) je op je site wilt tonen. Daarna krijg je een code die je op je website moet plaatsen. Elke keer dat een bezoeker op zo’n advertentie klikt verdien jij geld. Je mag maximaal drie blokken op één pagina plaatsen en zodra je €72 hebt verdiend kun je je ze laten uitbetalen.

Hieronder een voorbeeld van zo een Google advertentie.

Mijn ervaring met Google adsense is heel goed, je moet enkel zorgen dan je op 1 komt te staan in de Google search robot. In het begin is het wat zoeken voor je je kan aanmelden bij Google Adsense, je moet wachten voor je website is goedgekeurd, de juiste artikelen zoeken,  enz…

Je mag zeker niet zelf klikken! Hoe … maar Google heeft het vlug door en zal je dan verwijderen uit Google Adsense.
google-bovenaan-zoekopdrachten

Op nummer 1 staan in zoek robotten klik hier

Terug naar geldtips home pagina